Lezing van Koen de Leus, hoofdeconoom van BNP Paribas Fortis en « smoothiebar »

Lezing van Koen de Leus, hoofdeconoom van BNP Paribas Fortis en «smoothiebar»

Op 6 maart 2017 hebben de masterstudenten die het Nederlands volgen a rencontré Mevrouw Nachtergaele en Mevrouw Engelen een van lezing Koen de Leus, hoofdeconoom van BNP Paribas Fortis, bijgewoond. Het thema van de lezing était: « De vierde revolutie industriële ». M. De Leus heeft onder andere de gevolgen van de voortschrijdende automatisering voor de beroepen van morgen toegelicht. Na de lezing hebben de studenten de Gelegenheid gehad contacten aan te knopen rencontré M. De Leus zelf maar ook a rencontré andere managers van BNP Paribas Fortis die een hiervoor « smoothiebar » avait laten komen. Een leuke kans om een ​​heerlijke frisdrank te proeven en contacten te leggen voor een scène eventuele en Master 2 en waarom niet, een job dans toekomstige de banksector …

 

Conférence de Koen de Leus, économiste en chef de BNP Paribas Fortis et smoothiebar

Le 6 mars 2017, les étudiants de Master 1 qui suivent le néerlandais avec Mmes Nachtergaele et Engelen, ont assisté à une conférence donnée par Koen De Leus , économiste en chef de BNP Paribas Fortis sur le thème « De vierde industriële revolutie ». Mr De Leus a notamment mis en avant les effets de l’automatisation qui entraine des changements radicaux pour les métiers du futur.
Les étudiants ont pu ensuite échanger avec Mr de Leus et d’autres managers de BNP Paribas Fortis autour d’un « smoothiebar ». Une très chouette occasion de goûter une délicieuse boisson rafraichissante et de nouer des contacts pour le stage du Master 2 et qui sait, un futur job dans le secteur bancaire ….